Tommy Lips

[page_title] boeken?

100% Feestgarantie, polonaise, meezingen, gezelligheid & spontaniteit zijn kenmerkend voor de uit Breda afkomstige zanger Tommy Lips.

Tommy is al lang geen onbekende meer in het kroegen- & partycircuit! Met zijn debuutsingle ‘’Rotzooi…’’ wist hij in 2012 een landelijke partyhit te scoren in Nederland & België. Alle feest DJ’s en Radiostations draaide zijn single, zijn naamsbekendheid groeide en aanvragen voor optredens bleven niet uit!

Met de single ‘’Alleen met jou’’, wist Tommy opnieuw iedere kroeg om te bouwen tot ware feesttent. Samen met producent Harald Queens, produceerde hij o.a. ‘’Kom maar in m’n armen’’, ‘’Want als je lacht’’ en de feestknaller ‘’Ons eigen Stamcafé’’. De airplay op verschillende radiostations groeide als een speer en ook mooie noteringen in diverse hitlijsten bleven niet uit!

Ook in België is Tommy een graag geziene artiest die op elk podia zorgt voor 100% Ambiance!

Naast vele optredens en diverse radio-interviews, is Tommy regelmatig te zien op TV bij diverse muziekprogramma’s (o.a. Toppers van Oranje, Hart voor Muziek).

Tot op de dag van vandaag is Tommy wekelijks te zien bij verschillende feesten, evenementen, in diverse kroegen en feesttenten. Hier zorgt hij met zijn feestknallers en spontaniteit voor 100% feestgarantie!

Kortom, ‘’Geen feest als Tommy Lips niet is geweest…’’

Prijs: € 450,- Excl. BTW
Tijdsduur: 1x 30 minuten
Geluid: Monitorset

[page_title] boeken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.