Roy Geerts

[page_title] boeken?

Hij is nog jong maar weet al precies wat hij wil; zingen en optreden!

Zoals vaak begon het ook voor Roy op een feestje dat hij de microfoon voor de eerste keer pakte waarop een hoop spontane reacties kwamen. Hij besloot om contact te zoeken met producer André Kooiman, waarmee hij samen een route uitstippelde om zijn doel te bereiken. In 2015 maakte Roy zijn debuut met zijn eerste single. Nu brengt hij opnieuw een ijzersterke feestplaat uit met de titel; “Heb je zin in een feestje”. De Roy Geerts ‘’Feestmedley’’ zorgde voor veel bekendheid tijdens Carnaval 2016 en zette menig feesttent en kroeg op z’n kop! Ondanks hij in Maart 2016 pas zijn eerste jaar als artiest viert, is het al de 4e single van de Brabantse zanger die inmiddels al aardig bekend aan het worden is door zijn vlotte meezingers.

Met zijn nieuwe single trekt Roy Geerts de lijn door met zijn frisse nieuwe nummers en eigentijdse stijl. Iets wat zeker niet ongemerkt zal blijven bij het massale publiek dat het Nederlandstalige genre waardeert! Regelmatig vernieuwd Roy Geerts zijn repertoire voor zijn optredens zodat de mensen niet steeds hetzelfde horen tijdens zijn vele optredens. Net als bij zijn hitsingle “de Feestmedley” kreeg hij op zijn nieuwe versie van het nummer “Vrijgezel” zoveel goede reacties dat hij heeft besloten een nieuwe single uit te brengen. Inmiddels is het al zijn 5e single van de vrolijke zanger uit Teteringen. Met deze super commerciële versie van “Vrijgezel” heeft Roy Geerts een geweldige feestplaat gemaakt die bij elk feestje de dansvloer helemaal zal
vullen!

Dat Roy weet wat feest maken is, is een feit! Nu komt hij met een echte meezinger die niet meer uit je hoofd gaat. Ja als we gaan… dan gaan we met zijn allen. Begin 2017 had Roy Geerts een joekel van een hit met de feestmeezinger Ja als we gaan… waarvan niet alleen het liedje, maar ook de grappige en vooral originele polonaise-clip opzien baarde. Maar het is nu zomer 2017 en Roy past zich hier moeiteloos op aan. Hij komt nu met een heerlijk vlotte nieuwe single, Zeg het dan. Zeg het dan is een compositie van ster-producer Manfred Jongenelis, met o.a. de gitaar van Marcel Fisser en de trompet van Martijn de Laat. De videoclip is wederom gemaakt door Kaska Producties. Deze samenwerking heeft geleid tot een nieuw topproduct. Roy maakt met zijn nieuwe single ‘’Zeg het dan’’ grote stappen! Binnenkort zal de jubileum editie van de Woonwagen top50 verschijnen en hierop is Roy terug te vinden met zijn single ‘’Zeg het dan’’.

Prijs: € 350,- Excl. BTW
Tijdsduur: 1x 30 minuten
Geluid: Inprik
Incl A-set: op aanvraag

[page_title] boeken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.