Marco Kanters

[page_title] boeken?

Marco Kanters is geboren in Moerdijk en behoort tot de categorie feest artiesten.

Aan het begin van zijn zangcarrière was hij een graag geziene gast bij café De Kwip, in Zevenbergen. Tijdens een karaoke avond pakte hij de microfoon en werden zijn zang kwaliteiten ontdekt.

Met een verjaardagsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, gaat het snel voor Marco. Zijn fanclub wordt steeds groter. Met zijn zorgvuldig gekozen Nederlandstalige liedjes zorgt Marco overal waar hij komt voor de juiste stemming.

Als Marco Kanters op het programma staat is een feeststemming gegarandeerd. Marco ontwikkelde, steeds meer, zijn eigen stijl. Hij wil vooral een gewone jongen uit Moerdijk blijven. “Ik zal altijd een echte gezelligheidszanger blijven”, aldus Marco.
Met hits als Toemba, De Mallemolen, en Boem Boem Boem, groeit zijn populariteit, landelijke bekendheid krijgt hij door zijn hits My Little Lady ‘Daar sta je dan” en “Het hoeft niet meer”.

In het voorjaar van 2017 is zijn nieuwe zomerse hit uitgebracht  “Oh Oh wat hebben we een lol aan de Costa del Sol”.

Marco zit in 2018 alweer 20 jaar in het artiestenvak. Dit zal niet ongemerkt voorbij gaan. Intussen blijft hij gewoon lekker muziek maken, zijn grote passie.

Ondertussen is de nieuwe singel uit  My Little Lady opgenomen  in de Goldfinger studio samen met Waylon van der Heijden.

Prijs: € 695,- Excl. BTW
Tijdsduur: 1x 30 minuten
Geluid: A-set

[page_title] boeken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.