José Sep

[page_title] boeken?

Feest, gezelligheid, meezingen, dansen zijn een aantal steek woorden die op deze zangeres van toepassing zijn. José weet met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en krachtige uitstraling een groot publiek te boeien.Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.

Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen. Zowel de mensen in het land als zaaleigenaren en organisatoren ontdekken in rap tempo het hoge feestgehalte van haar optredens en weten steeds vaker de weg naar José te vinden.

José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de mol sr. Zij volgde de musicalopleiding van Edward Hoepelman in Tilburg en doorliep diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment.

In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, en Duitsland. Ook is zij regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres bij producties. Wellicht herkent U haar stem ook van diverse radiocommercials.

Met haar debuutsingle “Het is een wonder” scoorde José heel leuk in diverse Nederlandse en Belgische lijsten. Het daarop volgende “Mijn glimlach” zorgde voor heel veel Airplay en met dit goed in het gehoor liggende liedje heeft de zangeres zich zeker op de kaart gezet. Grotere bekendheid kwam er vanaf de single “Ik weet dat er een ander is. Een remake van een Marianne Weber hit, een heuse feestplaat die net zoals al haar singles zijn geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’, ‘Lieve schat’.

Te zien in Hart voor Muziek, Toppers van Oranje en op het gezelligste feest van Nederland DUTCHVALLEY!
Eens te meer laat José met haar nieuwe single haar diversiteit zien. Iets wat velen al hebben ondervonden tijdens haar sprankelende optredens in Nederland en België waar zij bekend staat als feestzangeres met kwaliteit.

Laat haar optreden uw feest zijn!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=RQXVZJvMYPc

Prijs: € 550,- Excl. BTW
Tijdsduur: 1x 30 minuten
Geluid: Monitorset

[page_title] boeken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.