Jolanda Zoomer

[page_title] boeken?

Jolanda Zoomer is te omschrijven als een vrolijke, humoristische, goedlachse zangeres. Met een dijk van een stem .Ze is een zeer prettige verschijning, een warme persoonlijkheid met een vlotte, gezellige babbel.

Jolanda Zoomer kreeg landelijke bekendheid door het TROS Tv-programma “Een ster in 40 dagen”. Ze is vanaf die tijd in contact gekomen met de beste producers, zoals Emile Hartkamp, Norus Paddidar, Peter de Wijn, Hans Aalbers en Waylon van der Heijden (alias DJ Goldfinger). Haar carrière is toen in een stroomversnelling gegaan. Jolanda werd een graag geziene gast bij de Tros muziekfeesten op het plein.

Jolanda is twee keer genomineerd voor de Buma-Award als Beste Zangeres van Nederland. .Zij geeft zang-coaching. Jolanda is ooit gevraagd om mee te doen aan het programma “Bloed Zweet en Tranen”. De prachtige uitspraken van André Hazes en de lof van Gerard Joling hebben haar geen windeieren gelegd. Na de uitzending stond de telefoon roodgloeiend. Na de show is dan ook meteen haar feestnummer “Kom in de tent” uitgebracht, welke nog altijd te horen is bij elk radio station.

Jolanda presenteert diverse shows door het hele land waaronder modeshows, tentfeesten, en herenzittingen etc. Een nog altijd onvergetelijk avontuur , als co presentatrice van het programma “weekendbingo “ bij de Utrechtse zender BingoFM .Ze maakte een politiek uitstapje wanneer de lokale omroepen van Utrecht Ustad en Bingo FM in het teken staan van de gemeenteraadsverkiezingen en nodigt de lijsttrekkers uit bij RTV Utrecht in het programma “platenlijsttrekkers”. Kortom een bezige veelzijdige dame!

Bent u op zoek naar ……..

  • Een fantastische zangeres met een dijk van een stem, en een enorme bühne ervaring?
  • Een pittige dame die niet op haar mondje is gevallen en die het publiek door heel Nederland en België met een wervelende tape-act van 30 min weet te vermaken?
  • Een allround zangeres die door haar grote schat aan repertoire te boeken is voor div. feesten en partijen en ook verzoekjes niet schuwt?
  • Een spetterende show vol power! Eén die nog wel betaalbaar is?

Zoek dan niet langer maar boek Jolanda Zoomer

Genre; Allround, Ned. Talig, Schlager, Feest, Sixties, Seventies, Eighties party’s (in goed overleg met de opdrachtgever)

https://youtu.be/5g3jkdTkGmc
Prijs: € 895,- Excl. BTW
Tijdsduur: 1x 30 minuten
Geluid: Monitorset

[page_title] boeken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.